Dienes Attila: Hogyan válj ismertté?

20150814_144313w

Témakörök:

  • Hogyan növeld a profitod a PR-ral?

  • Hogyan szerezz egyetértést a célközönséggel?

  • Felmérések nélkül kidobod a pénzt az ablakon!

  • Kik a véleményformálók, mi a szerepük?

  • Mik a bevételt hozó kommunikációs (marketing) eszközök?

  • Miért ez a helyes sorrend? PR, marketing, értékesítés     

Képzés eredménye:

  1. Nagyfokú elismertség és népszerűség a piacon.

  2. Beáramló nagyszámú érdeklődő, potenciális új vevő.

Hogyan válj ismertté a PR-ral? 

PR: Public = közönség, Relations = kapcsolat (ok). 

Mit csinál a PR?

Megismertet, megértet, elfogadtat.

Mi a célja: megfelelő, érthető formában bemutatni a leendő vevőknek azt az okot, ami miatt neki megéri nálunk elkölteni a pénzét.

Úgy csináljuk, hogy a jól elvégzett munkánkat hatékonyan bemutatjuk és széles körben ismertté tesszük azért, hogy a cégünknek vagy a szolgáltatásunknak jó hírnevet szerezzünk.

 

Ki lesz az előadó?


12768250_1016212401750864_6290702355593247499_o
DIENES ATTILA

 2004 óta dolgozik tanácsadóként. Tudását és tapasztalatát Angliában és az Egyesült Államokban is szerezte, azután kapott Los Angelesből konzultáns Diplomát. A világszerte használt Siker Programot vezeti be cégekbe, melyek kifejezetten a magyar vállalkozásokra lettek szabva. Fő területei: hogyan váljanak a cégek ismertté és miként legyenek termelő munkatársai, akik önállóan dolgoznak. Eddig több mint 20.000 ember vett részt a képzésein, ami olyan gyakorlatias és használható információkat ad át a vállalkozás management terén, amivel évente átlagosan 60-70 %-ot nő az árbevételük a cégeknek. Küldetésévé vált létrehozni egy olyan tisztességes vállalkozói kultúrát, ahol a tudatos cégvezetők és termelő munkatársak egy közös célért együtt dolgoznak. Ezáltal virágoznak és folyamatosan fejlődnek. Társadalmi szerepvállalásként a felnövendő gyerekeket életre nevelni és megtanítani őket saját képességei szerint dolgozni, amivel itthon is boldogulni tudnak.”

A PR része minden módszer, ahogy a cég kapcsolatba lép környezetével, ami a következők lehetnek: kutatások, felmérések, online kommunikáció, közösségi média, hírlevelek, filmek, videók, vendéglátás, szponzorálás, kiállítások, konferenciák.

Első a PR, második a reklám (marketing), harmadik az értékesítés. A PR elülteti a magot, a Marketing eljuttatja a piacra, az értékesítés learatja a termelést.

PR_konzultacio_Sotox  12439361_1022090291198622_2172613227997058082_n

Mit mondanak a korábbi résztvevők?

“Jónak találtam az ügyfelekkel való jobb és minőségibb kapcsolattartásban. Segít, ha aalkalmazzuk a hallottakat! A napi munkára is lefordíthetó ötleteket adott, amit a gyakorlatban is hasznosítani lehet.”

Horváth János, Sotox Kft.

” A PR megközelítése a főiskolán tanultaktól eltérően, használható módszerekkel.”

Kriván Tibor, Borsod Beton Sped Kft

“Hatékony, fontos ismeretek birtokába juthatsz, jó emberekkel találkozhatsz. Nagyon tetszettek a gyakorlatok, hogy megértsük a definíciókat.”

Eszlári Zita, Fortuna Tánc és Divatstúdió

IMG_4287 szerk

KAQUN Fürdő, ITSC webügynökség, Novashop, EuroTools, Dali Kávézó, Veres ’98 Bt, All-Hy Bt., GNR Gyorsnyomda, Szuperinfó, Minden 3D, Feeling Rendezvényszervező Iroda, FLABéLOS Miskolc, Spirale Gelato az eredményes PR és marketing tréning résztvevők

“Nagyon jó, gyakorlatias, könnyen alkalmazható. A végén egy kész anyaggal jöttem el, és olyan listával, ami alapján más termékre is ki tudom dolgozni otthon, és eredményesebb lesz a marketingünk.”

Sárközi Tibor, Novashop

“A PR fontosságát tudatosítja. Nem elég a marketing. A cég hatékonyságát a PR alapozza meg, aminek kialakításához hatalmas segítséget jelent a tréning.”

Fekete Mariann, Spirale Gelato

 

Kinek szól ez a képzés?

Cégtulajdonosoknak, cégvezetőknek, középvezetőknek, akik a PR területén dolgoznak.

 

 

NYIL.  jelentkezem

 

 

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©DMA - Dienes Management Academy - ITSC WebÜgynökség

SIKERSZTORI