Mintacég Program

MINTACÉG PROGRAM

Szerezz Te is hatékony, használható tudást a Dienes Management Academy-n, amely pótolja az iskolai tananyagból kimaradt, fejlődő vállalkozáshoz szükséges alkalmazható ismereteket. 

Ezeken a képzéseken olyan gyakorlatias és használható információkat adunk át a vezetőknek, amiket adoptálni tudnak a saját cégükre. Így minden statisztikát bőségbe tudunk vinni.

A cégre szabott Mintacég Programra országunk minden tájáról, minden korosztály jár tanulni munkatársaival együtt.

Mit tartalmaz a Mintacég Program:

 • Mintacég elemeinek bevezetése alkalmazható tudás formájában, ahova akár a munkatárs is eljöhet.

 • Inspirációs Napok, ahol tanulni lehet milliárdos cégvezetőktől.

 • Együttműködési lehetőség korrekt cégvezetőkkel.

 • Megjelenés a DMA weboldalán.

Program fő eszközei: 

 • Célkitűzés, stratégiai tervezés

 • Jutalmak és büntetések

 • Belső kommunikációs rendszer létrehozása

 • Szervezési tábla kidolgozása

 • Pénzügyi tervezés

 • Statisztikák bevezetése

 • PR, értékesítés

A Programon haladók minden bevezetett eszköz után kapnak egy elismerést, amiből ha az összeset megkapják, Mintacéggé válnak!

“Amit megtanultam a termelő munkatárs képzésen: mindig legyen megállapodás, az etika és erkölcs szavak jelentése. Nagyon tetszettek a gyakorlati példák; alkalmazása a tanultaknak, az előadásmód. Szeretem a képzést, mert mindig van új ismeret, amit a későbbiekben alkalmazhatok.”

Káelné Kovács Rita, Uni hotel

„Rengeteg felismerésem volt ma! Régóta keresek értékesítő kollégát, de még nem jutottam előrébb. Ma megkaptam ehhez a Tuti Módszert! Pár héten belül meglesz az új kolléga!”

Erdős Attila, Pop Sarok

„A munkatárs felvételről, kereséséről nagyon sok új, hasznos információt hallottam. A munkahelyi hangulat javítása céljából mindenképpen alkalmazni fogom a munkatársak dicséretét.” 

Kántor Gyula, Cudy-Future Kft

“Egy cég vezetésénél a legfontosabbak a munkatársak. Úgy látom, ebben kaptunk részletesebb, fontos és használható információkat, technológiát. Legjobban a munkatárs elvárásának összefoglalása tetszett.”

Buránszki József, Troya Market Kft, Budapest

“Nagyszerű alkalmak, amelyeket kiváló társaságban, hasznos tudásanyag feldolgozásával tölthetsz. Mindig vár valami egymilliós infó, amit másnaptól használhatsz saját cégedben.”

Gergely Gábor, Alphadesign Bt

„​Minden problémára van megoldás, ha az emberek nyíltan állnak egymás elé! Köszönöm, hogy részt vehettem, mert nem egy sablon szöveget adtak át a képzésen! Lehetett érezni, hogy minden szó szívből jött. Minden tökéletesen működött és meg volt szervezve. 

A cégvezetőknek jobb keze Attila! 

Dudás Ildikó, Aranykorona Étterem

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©DMA - Dienes Management Academy - ITSC WebÜgynökség

SIKERSZTORI