Milliók pár perc alatt

Elmesélem egy ügyfelem sikertörténetét, hogy hogyan keresett milliókat pár perc alatt.

Telefonon felhívott, hogy benne van egy olyan helyzetben, hogy a Vietnamba szállított őssejt készítményből csak fele annyi részesedést akarnak neki adni, mint ahogy a tárgyaláson elhangzott.

Fel volt dúlva, mert hosszú távú megállapodásról volt szó és így sok milliótól esett volna el. Jó pár napját emésztette fel ez a projekt. Én azt javasoltam, hogy ne tegyen a tárgyalásba ellen szándékot, mert amikor ezt kommunikáljuk, akkor azt is kapjuk vissza. Néha egy kis feszültség is kerül a helyzetbe, vagyis inkább mindig – ami még jobban erősíti a másik emberben azt az érzést, hogy „csak azért sem”! Amikor ezt elmondtam Balázsnak, kicsit még éreztem egy kis kétséget rajta, de nagyon szerette volna átadni a saját nézőpontját, így azt mondta: hát legyen, megcsinálom.

Pár nap múlva hívott lelkesen: „Atti, működik! Teljesen pozitívan csináltam, úgy, ahogy mondtad, és ahogy olvastam a könyvedben. A Hogyan lehetne ezt megoldani mondatot használtam és nulla ellen szándékkal saját maga hívott vissza tárgyalópartnerem később, hogy mehet az üzlet a magasabb részesedéssel. A Siker Programom, amin most indultam, két hét alatt megtérült.” 

 

 

Te se használj ellen szándékot a kommunikációdban és meglátod, Nálad is működni fog!

Köszönöm megtisztelő figyelmed, nézd meg, hogyan tudnád alkalmazni!

 “Nagyobb profit, több szabadidő!”

 

Dienes Attila

Legörültebb Konzultáns, Író

DMA cégteszt

Siker Program

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©DMA - Dienes Management Academy - ITSC WebÜgynökség

SIKERSZTORI