Dienes Martin: A NAGY LÓ-VÉ KÉSZÜLJ FEL AZ ÉLETRE!

A NAGY LÓ-VÉ

KÉSZÜLJ FEL AZ ÉLETRE!

Dienes Martin

Könyve

 

 

Évesen

könyvet írt a

fiataloknak!

Dienes Martin vagyok. Azért írtam ezt a könyvet, mert szeretném, hogy minél több fiatalhoz eljusson az üzenet, hogy van lehetőségük sikeresnek lenni az Életben. Nem kell mást tenned, mint első lépésben elolvasni ezt a könyvet, melynek segítségével nagyban megnöveled annak az esélyét, hogy úgy boldogulj az életben, hogy majd ha visszagondolsz, azt mondhasd: a legjobb döntést hoztam!

Kívánom Neked, hogy a könyvnek minden részét úgy olvasd el, hogy igenis, használni fogod az itt leírtakat.

Elhivatott tagja vagyok a Drogmentes Maratonnak, és 15 évesen végigfutottam hazánkat 300 településen, 2.200 km – en keresztül. Itt megdöbbenten tapasztaltam, hogy a mai fiatalok céltalanul bolyonganak, unalmukban a drogokhoz nyúlnak, és ott-hon sem kapnak kellő útmutatást az élethez.

 

 

Riport Dienes Martinnal a Kossuth Rádióban:

„Sok felnőtt számára is ismeretlen, amit írtál a könyvedben. Olyan információkat tartalmaz, ami benne lehetne egy iskolai tantervben is. Mikor olvastam, nekem már kicsit összefoglaló jellege volt, mert a Felkészítés az Életre Programnak köszönhetően ezeket már megtanultam. Nagyon nagy dolognak gondolom azt, hogy van ilyen ember a földön, aki nem drogozik és iszik, hanem ír egy könyvet – basszus, 16 évesen! Nagyon kis százalék, aki ilyenbe egyáltalán belegondol, nem hogy megvalósítja. Szóval, ha csak minden második gyerek elolvasná ezt a könyvet Magyarországon és tudná, képes lenne alkalmazni, meg merem kockáztatni, hogy Magyarország 50 év múlva ott járna, mint most egyes domináns országok. Köszönöm, hogy lehet egy ilyen barátom.”
Pálinkás Máté   

“A célok létfontosságúak az élethez: ezek adják az élet ízét. Ezért nagyon fontos, hogy sokan elolvassák a könyvet, hogy újra éljenek megint! A könyv tömör, könnyen olvasható, és IGAZ…”

Koppány Bene, A Leglazább Matektanár

 

„Ezt a könyvet minden fiatalnak el kell olvasni, aki sikeres felnőtt akar lenni!”

Buránszki József, Troya Market Kft

 

 Most cégvezetők támogatnak, hogy üzenetemet minél több helyre tudjam eljuttatni.

 2,500.- Ft +  szállítás 490.- Ft

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
SIKERSZTORI