Dienes Attila: NEM TERMEL A MUNKATÁRS? Eszközök az önálló munkavégzéshez!

Markovich Béla 

Mapei Kft. Ügyvezetője

NEM TERMEL A MUNKATÁRS?

Eszközök az önálló munkavégzéshez!

  Dienes Attila

Könyve

untitled

“A karrierem saját márkás termékkel indult, ami egész Magyarországon a legnagyobbá nőtte ki magát.

Ez idő alatt szerzett gyakorlati tapasztalatokból kezdtem cégvezetőket tanácsokkal ellátni. Közben tanulmányaimat Angliában és az Egyesült Államokban folytattam. Így a legmagasabb szinten sajátítottam el azt a képességet, amellyel tovább tudom adni a tanultakat. Ezekkel az ismeretekkel folyamatosan sikert érnek el és erősödnek a vállalkozók és vállalatok. “A jó pap is holtig tanul” – és ezzel én is így vagyok. Tudásomat a mai napig is folyamatosan fejlesztem, ennek eredményeként Los Angelesből kaptam meg végérvényesen a konzultáns diplomám.

2004 óta konzultációimon 20.000 ember vett részt, melyek kifejezetten a magyar vállalkozásokra lettek szabva. Ezeken a programokon olyan gyakorlatias és használható információkat adok át a vállalkozás management terén, amikkel számokban is kimutatható eredményeket ér el a résztvevő. Mindez a Tudás pótolja az iskolai tananyagból kimaradt, fejlődő vállalkozáshoz szükséges alkalmazható ismereteket.”

Dienes Attila

Konzultáns, Író

Vélemények a könyvről:

Ha valami csoda, vagy az időutazás feltalálása révén a pályám elején elolvashattam volna Dienes Attila könyvét, akkor egészen biztos, hogy már a kezdetekkor minden gördülékenyebben ment volna, és az is biztos, hogy a mostaniakhoz képest mára négyszer-ötször annyi nagyjátékfilmet rendezhettem volna.Mindezt azért, mert az irányításom alá tartozó munkatársaim nagyságrendileg hatékonyabbak lettek volna már a legelső rendezői munkám alatt.
Ez a könyv kötelező mindazoknak, akik emberekkel dolgoznak, egy vezetőnek pedig kifejezetten életmentő.”

Barnóczky Ákos
Filmrendező,Író

Ez a könyv egy hiánypótló könyv. Nagyon szépen összefoglalja, hogy egy vezetőnek milyen feladatai vannak és azt hogyan kellene ellátnia. Ami nagyszerű a könyvben, hogy az egyes részeket az életből vett példákon keresztül mutatja be, ezért nagyon könnyen megérthetőek! Én személyesen a könyvben említett eszközöket alkalmazva juttattam el a cégemet oda, ahol most tart. Ha egy cégvezető, egy Ügyvezető, vagy akár csak egy cégben egy terület vezetője elolvassa, megérti és a vezetői gyakorlatában alkalmazza a leírtakat, óriási fejlődést érhet el a cégében. Nemcsak a bevétel területén, hanem a hangulat és a csapatműködés területén is. Ajánlom minden vezetőnek a könyvet elolvasásra! Csak azért, hogy az elolvasás után azonnal alkalmazásba helyezve az eszközöket, módszereket azonnali eredményeket és növekedést érjenek el!”

Markovich Béla
Ügyvezető

„A könyv zseniálisan mutatja be azokat a buktatókat, amik a cég fejlődésének útjában állnak. Ezek azok, amelyek miatt a cégvezetők nem tudják elérni a termelést. Emiatt egyedül igyekeznek elvégezni a tennivalókat, és ezért nem marad idejük semmire. Attila nagyon részletesen, több példán keresztül végigvezeti az olvasót, hogy mit kell tennie pontosan, ha sikerre plusz szabadidőre vágyik!”

Dessislava Dimitrova
Ügyvezető

 

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
SIKERSZTORI