Felkészítés az Életre Program

Társadalmi Felelősségvállalás arról a szerepvállalásról szól, amit vállalatként és egyénként egyaránt a társadalomért teszünk az alapvető üzleti tevékenységünkön, szociális befektetéseinken, jótékonysági programjainkon és a közérdeken való elkötelezettségén keresztül.

A Dienes Management Academy vállalja, hogy a felnövendő gyerekeket életre neveli és megtanítja őket saját képességei szerint dolgozni, amivel itthon is boldogulni tudnak.

Azért tartjuk ezeket a képzéseket nekik, hogy legyen egy felnövekvő épelméjű generáció.

Eredmény: egy életképes gyerek, aki szeret tanulni és fejlődik.

Te is tudsz segíteni! 

2017. december 20-án Dienes Martin tartott előadást a “Gyermekvárosi” gyerekeknek, fiataloknak a céljaik elérése érdekében. Kapott Martin, a Gyermekotthon vezetőjétől egy köszönő levelet és ezt is szeretném megosztani veled:

 

Van néhány iskolás, aki kitartóan, már 4-5 éve jár hozzám az Akadémiára tanulni és arról számoltak be, hogy egész nap többet tanult, mint az elmúlt hónapokban. És ez nem vicc!!!

Ez volt az a pont, amikor eldöntöttem, hogy több segítséget adok nekik, és folyamatosan elkezdtem tartani előadásokat 10-18 éves korosztálynak az egész régióban.

Azt az érzést, amikor igazi mosolyt csalunk a gyerekek arcára, és elindulnak egy cél felé! Hát meg kell hagyni, nagyon jóóóóó!

Hogyan válik egy álom valósággá? 

Csapatszellem előadás az MVSC utánpótlás csapatánál:

MVSC3 MVSC2

MVSC1

DKSC kajak kenunál motiváció képzés.

Célkitűzés táborban

 

 

Miskolci SZC Szemere Bertalan Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma:

130 gyermek vett részt az előadáson

20160405_181135

20160405_181153

20160405_181157

Célkitűzés Tábor Gyerekeknek

Tanuló képzés a PM-Energo Kft-nél

 

Ha tudsz olyan helyet, ahol érdemes tudást adni a gyerekeknek motiváció, célok témájában, és van nyitottság a vezetők részéről, akkor hívj az alábbi telefonszámon: Dienes Attila 06 20 333 3363.

Dienes Management Academy Nonprofit Kft

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©DMA - Dienes Management Academy - ITSC WebÜgynökség

SIKERSZTORI