Dienes Attila: ROBBANJ BE A KÖZTUDATBA!

Az IMMÁRON BESTSELLER NEM TERMEL A MUNKATÁRS?

 CÍMŰ KÖNYV ÍRÓJÁNAK LEGÚJABB KÖNYVE!

 ROBBANJ BE A KÖZTUDATBA!

CÉGES SIKERTÖRTÉNETEK I.

“A karrierem saját márkás termékkel indult, ami egész Magyarországon a legnagyobbá nőtte ki magát.

Ez idő alatt szerzett gyakorlati tapasztalatokból kezdtem cégvezetőket tanácsokkal ellátni. Közben tanulmányaimat Angliában és az Egyesült Államokban folytattam. Így a legmagasabb szinten sajátítottam el azt a képességet, amellyel tovább tudom adni a tanultakat. Ezekkel az ismeretekkel folyamatosan sikert érnek el és erősödnek a vállalkozók és vállalatok. “A jó pap is holtig tanul” – és ezzel én is így vagyok. Tudásomat a mai napig is folyamatosan fejlesztem, ennek eredményeként Los Angelesből kaptam meg végérvényesen a konzultáns diplomám.

2004 óta konzultációimon 20.000 ember vett részt, melyek kifejezetten a magyar vállalkozásokra lettek szabva. Ezeken a programokon olyan gyakorlatias és használható információkat adok át a vállalkozás management terén, amikkel számokban is kimutatható eredményeket ér el a résztvevő. Mindez a Tudás pótolja az iskolai tananyagból kimaradt, fejlődő vállalkozáshoz szükséges alkalmazható ismereteket.”

Dienes Attila

Konzultáns, Író

A könyvben szereplő ügyvezető elmondja, hogyan mentette meg a bezárástól a cégét, hogyan robbant be a köztudatba:

“Tanulság, hogy nem minden esetben az ár a fontos, hanem a megkülönböztetés (pozícionálás), amit felméréssel értünk el. Ez köszönhető Attila hihetetlen tudásának!

Még a mai napig is kétféle ajánlatot küldünk ki, és meg-figyeltem: a hagyományos, klasszikus ajánlat nehezen értékesíthető, és ár alapján döntenek róla, addig a történelmi típusúnál csak az élményeket, a látványt nézik.”  

MOST DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSSAL!

4,990.- 

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
SIKERSZTORI