Csatlakozz Hozzánk!

Bővítjük csapatunkat egy olyan munkatárssal, aki velünk együtt dolgozik küldetésünkön.

Már 12 éve tisztességes vállalkozói kultúrát teremtünk, ahol a tudatos cégvezetők és termelő munkatársak sikereket érnek el, ahogy haladnak a közös cél felé. 

 

 

 

Ha szeretnél kihívásokkal teli, változatos munkakörben dolgozni, hozzáértő vezetőkkel és munkatársakkal egy közös segítő cél érdekében, jelentkezz a Dienes Management Academy-hez!

Mi a munkádat erkölcsileg és anyagilag is elismerjük, a törvényben biztosított szabadságokat rendesen kiadjuk, előrelépési lehetőséget biztosítunk.

A mi örömünk, ha velünk együtt fejlődsz és segíthetünk céljaid elérésében.

 

Miért is dolgozz Velünk?

      Olvasd el munkatársunk véleményét. 

“Sok tényező van, amiért szeretek a DMA – nál dolgozni. Először is, egy második Családot kaptam, mióta itt vagyok! Nagyon vidáman, de valódi munkával telnek a hétköznapok. Nincs két egyforma nap, mindig történik valami érdekes és a magánéletet érintő kérdésekben is bátran fordulhatok Attilához. Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, így a munka, amit csinálok igazán testhezálló, és önmagam is kiteljesedhetek. A képzésekkel segítünk a partnereknek, hogy jobban működjön a vállalkozásuk, az életük, de közben minden egyes alkalommal azt érzem: én is kaptam Értékeset. 

Vidám, családias a légkör, változatos, amit csinálunk és egyáltalán nem feszélyez, ha reggel felkelek és be kell jönnöm “dolgozni”. Szeretem a munkámat! “

     Bely@

Értékesítő munkatársat keresünk! 

Mit is lenne a munka?

Értékesíteni a Dienes Management Academy teljes termékpalettáját. Ezeket a képzéseket és szolgáltatásokat kizárólag a mi cégünk szolgáltatja országosan és külföldön egyaránt.

Feladatok:

Partnerekkel való hosszú távú kapcsolat kiépítése, új ügyfelek megkeresése, meglévő ügyfélkapcsolatok ápolása, az ügyfelek igényeinek alapos felmérése, potenciális értékesítési lehetőségek felismerése, tenderek koordinálása, tárgyalások lebonyolítása. Megkeresni és elérni az illetékes döntéshozókat globális szinten.

 

Ha igazi csapatjátékosnak érzed magad, véredben van a kommunikáció, és szereted, ha munkád eredményét elismerik, add le jelentkezésedet!

Leadom jelentkezésemet!

 

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
SIKERSZTORI