A gazdagság ára

A mai tippem eltér a megszokottól, de mégis adni fog egy új nézőpontot a céged fejlődéséhez.

Amikor valaki elindul a meggazdagodás útján, akkor azon kezd el dolgozni, hogy megóvja a vagyonát és könnyen előfordulhat, hogy ez lesz az élete célja. Ez a félelem keríti hatalmába: – Mi lesz, ha nem tudom majd fenntartani? – és lesz egy kényszeres birtoklósága.  Nem élvezni akarja az életet, és örömet adni másoknak, hanem egy félelem által hajtott vágy vezérli, hogy több tárgyat tudjon felhalmozni.

Az igazi gazdagság az, amikor megtanulunk segíteni másoknak, örömöt átélni és sikeresnek lenni. Mindezt szeretetteljesen, nagyrabecsüléssel, figyelmességgel. Felmerül a kérdés, hogy ehhez kell – e pénz. Jó-hogy, csak az nem mindegy, hogy miért élsz!

Örömet adni vagy tárgyakat gyűjteni?!

Tehát, az egy csapda, ha nem arra használod a megszerzett vagyontárakat, amire kellene. Tekintsd eszköznek a pénzt, amivel eléred a céljaidat. Most pedig állj neki örömet adni és ne várj arra, hogy „ha majd lesz egy piros Porschém, akkor majd jól fogam magam érezni”. Most is boldog lehetsz, csak tanulj meg örömet adni másoknak.

Mielőtt ezt én elértem, hoztam egy döntést. Csak olyan emberekkel veszem magam körül, akik tudnak segíteni és képesek örömet adni másoknak. Képzeld, csak ilyen ügyfeleim, barátaim vannak. Hogy értem el? Csak eldöntöttem és leírtam a célomat.  

Célom: Segíteni az Embereknek egy élhetőbb környezetben sok nyereséget adni és élvezetesebb, sikeresebb, örömteli, szeretetteljes életet élni – mindezt nagyrabecsüléssel, figyelmességgel és elismeréssel adom át minden pillanatban!

Ha bármi mást csinálok, az fölösleges időtöltés!

Te döntöd el, mit akarsz: gazdagodni és gyűjtővé válni vagy gazdagodni és átélni az élményeket.

 

Köszönöm megtisztelő figyelmed, nézd meg, hogyan tudnád alkalmazni!

 “Nagyobb profit, több szabadidő!”

 

Dienes Attila

Legörültebb Konzultáns, Író

DMA cégteszt

Siker Program

 

 

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©DMA - Dienes Management Academy - ITSC WebÜgynökség

SIKERSZTORI